Ilmoittaudu työpajaan: IoT-peruspalikka ESP8266 tutuksi


Oletko aina haaveillut ESP8266-mikrokontrollerista tai sinulla on sellainen, mutta ei ole saanut aikaiseksi kytkeä sitä tietokoneeseen ohjelmointia varten? Päiväsi on pelastettu: Vekotinverstas järjestää ESP8266-työpajan tiistaina 27.3.2018 kello 14-19 Kaapelitehtaalla.

Pajassa autetaan alkuun ESPin kanssa, asennetaan tarvittaessa ajurit ja Arduino IDE, luetaan ESPiin kytkettyjä sensoreita, lähetetään ESPistä dataa nettiserverille, kokeillaan ESP Easy -ohjelmistoa, ihmetellään Sonoff-wifi-pistorasiaa (ESP8266 inside!) ja mitä vaan muuta mieleen tulee.

Mukaan tarvitset oman läppärin ja ota mukaan myös oma ESP8266, jos sinulla on sellainen, niin varmistetaan sen toimivuus juuri sinun ympäristössäsi. Jos ESPiä ei ole vielä hankittuna, voit lainata sellaista Vekotinverstaalla. Tilaisuus sovitetaan osallistujien osaamistason mukaan.

Kerro ilmoittautumislomakkeella arvioitu saapumisaikasi (jotta voimme arvioida resurssien jakamista päivän aikana) sekä muutamalla sanalla osaamistasosi ja mitä tähän asti olet tehnyt mikrokontrollereilla.

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu ja jokaiselle ilmoittautuneelle ilmoitetaan mahtuiko mukaan.

ESPistä löydät hieman lisää tietoa täältäSekä tietysti muualta Internetistä – onhan ESP8266 yksi tämän hetken suosituimmista tee-se-itse-hemmon IoT-laitteista.

Ilmoittaudu työpajaan allaolevalla lomakkeella